69,- UTONULÝ PENEC
(utopenec + chleba)
(utopenec + chleba)
(tlačenka, cibule, ocet + chleba)
(pivní sýr, cibule, máslo, paprika + chleba)
(nakládaný hermelín + chleba)
(jednohubky 10x)
(tvarůžky v bramboráku)
(topinky s česnekem)
(klobása – dle váhy, křen, hořčice + chleba)
(hermelín v bramboráku)
(zapečený hermelín s pastou Pesto, angl. slaninou, česnekem + chleba)
(švestka v anglické slanině-zapečeno)
(bramborové placky zapečené nivou)
(bramborové placky se špenátem a zapečené sýrem)
(smažený hermelín)
(smažený sýr)
(UZENÝ ČESNEKOVÝ smažený sýr)
(krůtí prsa se švestkočervenovínovou omáčkou)
(krůtí kapsa plněná lučinočesnekovou plní)
(kuřecí nudličky flambované – žampióny, kapie, smetana)
(kuřecí prsa plněná nivou a vlašskými ořechy)
(kuřecí kapsa plněná krevetami sesmetanokrevetovou omáčkou)
(řízek v bramboráku)
(katův šleh – vepřové, rajské, cibule, chilli papričky)
Poznámka pro plechové huby:
Přejete-li si skutečně pořádně nabrousit, dejte včas vědět…
(medailonky z panenky se smetanovožampiónovou omáčkou)
(panenka na nudličky oválená v pikantním koření)
šermuje Jan Hujer Kostka (přírodní biftek s kořením VIRGINIA)
(přírodní biftek na zeleném pepři)
(biftek pečený v anglické slanině)
(biftek s koňakovou omáčkou a smetanou)
(biftek dle JBS, kořeněno BESTEKEM + volské oko)
(přírodní biftek na kouřové soli)
(tatarský biftek – udělej si sám)
TO, ŽE VÁM U NÁS CHUTNÁ TATARÁK, JE VAŠE VINA
Vy jste si ho uplácali, my jen dodali suroviny…
A VŠECHNY BIFŤOUŘI VÁM TO JAK CHCETE VNITŘNĚ UDĚLÁME:
RAW – uvnitř syrový
RARE – uvnitř krvavý
MEDIUM – uvnitř růžový
WELL DONE – uvnitř zcela propečený
(mexické fazole – 50g moravy, chillies, česnek, kečup + chleba)
(pikantní směs – 100g vepřová, 100g svíčková – vše v bramboráku)
(100g moravského uzeného se zelím, to vše v bramboráku)
(vepřová žebra, hořčice, křen + chleba)
ŽEBRA TRVAJÍ DÉLE – VYDRŽAŤ!
(míchaný špíz-kuřecí, svíčková, vepřová panenka, slanina, cibule)
(bramborové tastičky plněné sýrem+v.i.p.zelenina s máslem a česnekem)
(hranolky 6×6 mm)
(steakové hranolky 10×12 mm)
(krokety)
(opečené americké brambory ve slupce)
(opečené bramborové plátky)
(bramboráčky)
(restované brambory s anglickou slaninou a cibulí)
(francouzská zeleninová směs na másle s česnekem)
(dušená rýže)
(bezvaječné těstoviny)
(šopský salát-okurka, rajské, paprika, balkánský sýr)
(bramborové placky se zelím či špenátem, to si řekněte které)
(pikantní fazole s chlebem)
(hlívový či žampiónový guláš-co zrovna vyrostlo + rýže)
(cibulovo drožďový mazanec-chutná jako sýr, na 4 topinky)
(bezvaječné těstoviny, chilli papričky, oliv oil + ,,parmazán")
Na Chodovci 1a,
Praha 4, 140 00
Konečná tramvaje č. 11 Spořilov
Taxikáři už znají:
Bejčkovo náměstí
Telefon: +420 27 27 65 68 3
Email: PrvniPivniTramway@seznam.cz
Otevírací doba:
Všední den od 14:00 do 00:00?? hodin
Sobota, neděle a svátky od 17:00 do 00:00?? hodin